O gateala, doua gateli. Trei.

Pai da, imi place sa gatesc. Mai degraba sa gust si uite asa vine si “obligatia” de a gati. Nu zilnic, ca nu-s bucatar profesionist da’ si cand m-apuca…
Mai jos, 3 gateli proaspete: 1. tocanita de cerb cu legume, ierburi aromate, vin rosu, scortisoara si cirese, 2. vinete umplute cu carne de vita asezonate cu patrunjel, rosii, usturoi si parmezan si 3. friptura de mistret la cuptor cu legume, asistata de niste gogosari murati. Vinetele le recomand impreuna cu paine prajita cu ulei de masline si busuioc. De departe tocanita de cerb e cea mai laborioasa, e nevoie cam de 4-5 ore timp de preparare cu totul. Un vin rosu sec de la Beltiug merge cu toate trei. Retete nu dau. Nu de alta, dar nici nu le stiu prea bine. Ma las purtat de inspiratie🙂

20130615-175752.jpg

20130615-175820.jpg

20130615-175850.jpg

20130615-180028.jpg

Posted in Uncategorized
%d bloggers like this: