Atiya – un cadou frumos.

logo Atiya

Asa cum ii spune numele, Atiya inseamna “cadou” sau “dar”. Atiya este noua linie de produse Home & Design de la Becker Romania, subsidiara a companiei internationale Becker specializata in produse finite din lemn. Gama Atiya – compusa din diferite obiecte pentru acasa dar si cu destinatie Horeca, realizate dintr-un material special, furnirul stratificat din lemn de fag – vine in completarea celorlaltor produse ale Becker, de la mobilier pana la proiecte de serie limitata realizate de designeri independenti sau firme de design.

Gama de produse Atiya este compusa in prezent din diferite tipuri de tavi, tavite, fructiere si alte asemenea obiecte frumoase pentru masa, realizate din furnir de fag stratificat care poate fi tratat cromatic si ca si finisaj in cele mai variate culori si texturi. In continuare, Atiya isi propune sa dezvolte noi produse, atat cu design propriu cat si prin colaborarea cu designeri independenti si marile lanturi de retail europene specializate in Home & Deco.

a2 m5

Pentru Becker si Atiya, Branzas a dezvoltat identitatea vizuala, standardele de identitate si un set complex de modalitati de prezentare a mostrelor si a portofoliului destinat prezentarii produselor pe piata externa. Datorita consumului mic de astfel de produse in Romania, Atiya s-a orientat catre piata Europei si a Statelor Unite unde exista deja obisnuinta achizitiei de astfel de obiecte pentru acasa. De asemenea, sunt vizate cafenelele si restaurantele “chic” care pun pret si pe prezentarea mancarurilor si bauturilor la masa.

Atiya este un cadou frumos si pentru noi – ne-a placut enorm sa
lucram cu materiale si texturi atat de diferite si placute ochiului si pipaitului.

c6

Advertisements
Tagged with: , , , , ,
Posted in Uncategorized
%d bloggers like this: