Noul website Branzas – Deschidem larg portile.

Noul nostru website este “sus”, la aceeasi adresa www.branzas.ro, realizat de catre The Adgency care a facut o treaba foarte buna, drept pentru care aducem multumiri echipei conduse de Richard Nita. Multumirile mele personale sunt adresate si lui Iuliu Duma – Senior Designer care a lucrat in echipa cu Katia Macovei – Junior Designer, impreuna cu echipa de implementare.

Conceptul si designul apartine echipei Branzas iar implementarea si know-how-ul tehnic plus multe sfaturi bune sunt meritul The Adgency.

Ceea ce vor experimenta de acum incolo vizitatorii nostri va fi un website simplu de o pagina, pe care se vor schimba mereu imaginile, mesajele sau chiar filmele in functie de evenimentele, zilele proiectele, realizarile sau noutatile noastre. Noul nostru website va afisa in permanenta doar 5 link-uri: catre pagina noastra de Facebook pentru ultimele noutati, catre Twitter, catre “biblioteca” noastra de documente de pe Issuu, datele de contact si catre blogul meu, care doar in parte este al meu, reflectand de cele mai multe ori proiectele sau opiniile agentiei.

Am ales aceasta solutie de prezentare publica deoarece credem ca astfel putem oferi celor ce ne viziteaza o experienta completa a ceea ce inseamna Branzas. Este ca si cum am deschide larg portile “casei” noastre invitand pe orice doreste sa intre in bucatarie, biblioteca, in living-room sau chiar in depozitul cu amintiri, pentru studiu, lectura, acces la resurse, documente, opinii, pareri, noutati si in general la a constata sub toate aspectele si nuantele ce inseamna experienta, opiniile si munca noastra, trecuta, prezenta si viitoare.

Conceptul nostru a pornit de la ideea de a impartasi experientele si know-how-ul nostru adunat pe parcursul a 19 ani, mii de ore de lucru, sute de branduri si companii consiliate si tone de documentatie si proiecte realizate. Un asemenea demers, am constatat noi, nu putea fi realizat decat deschizand larg portile tuturor celor care doresc sa intre, sa citeasca sau sa invete. Structura si layout-ul website-ului a trecut prin multe forme succesive ajungand pana la urma la cea actuala, simpla, o interfata, o poarta deschisa catre noi. Nu in ultimul rand, ideea de acces total ne-a condus in mod logic la implementarea website-ului astfel incat sa poata fi vizualizat optim de pe orice platforma software sau hardware.

Asadar, toata lumea este binevenita la noi acasa, in spatiile noastre virtuale care contin realitatile noastre tangibile. Noul nostru website este o poarta deschisa si o mana intinsa tuturor.

Advertisements
Tagged with: , , , , ,
Posted in branding, branzas, Uncategorized
%d bloggers like this: